DEČAK VRIŠTI IZ PETNIH ŽILA DOK MU SEKU KOSU: Snimak obišao PLANETU, razlog LEDI KRV U ŽILAMA (VIDEO)
Dečak vrišti kod frizera, Foto: Printscreen/tviter/GIDI

PAŽNJA

DEČAK VRIŠTI IZ PETNIH ŽILA DOK MU SEKU KOSU: Snimak obišao PLANETU, razlog LEDI KRV U ŽILAMA (VIDEO)

Naime, dečak je ismevao i maltretirao dete koje je obolelo od kancera, a kada je otac čuo za to, odmah je odlučio da ga nauči pameti.

Objavljeno: 13:16h

Iako nam je po prirodi urođeno da imamo empatiju i osećaj za ostale ljude kada su u teškim situacijama, čini se da nekada ta vrsta osećanja izostane.

Deca koja su obolela od raka, imaju podršku celog sveta u njihovoj borbi, ali se uvek nađe izuzetak koji će učiniti nešto da sve dobro "padne u vodu" i samo to loše ispliva na površinu.

Ono što je veoma važno i bitno, jeste da širimo svest o kanceru, te da decu učimo još od malih nogu da ne zagledaju u skroz ošišane glave ili u bilo šta drugačije kod druge osobe.

Ovih dana internetom kruži snimak na kom se vidi šišanje jednog dečaka koji vrišti iz petnih žila dok mu skidaju dredove. Iako se otac zbog odluke da sinu ošiša kosu našao na udaru kritika, priča, naime, ima veoma tužnu pozadinu.

Naime, dečak je ismevao i maltretirao dete koje je obolelo od kancera, a kada je otac čuo za to, odmah je odlučio da ga nauči pameti.

Otac je upalio kameru kada je krenuo da šiša dečaka i odmah objavio na društvenim mrežama uz opis "Zato što je maltretirao drugo dete u školi koje ima kancer".

Komentari su bili podeljeni

Osam miliona ljudi je videlo snimak, a mišljenja su bila podeljena. I dok su jedni podržali ovakav pristup jednog oca, drugi su mišljenja da je kazna prestroga.

- Kao mama čiji je sin oboleo od raka, zahvaljujem ti jer naša deca prolaze kroz toliko toga dok se bore za svoje živote i maltretiranje ne bi trebalo biti jedna od tih stvari - napisala je jedna majka u komentaru.

- Sve je ovo u redu, ali nije moralo biti javno - glasio je drugi komentar.

- Samo šišanje i klinac ovako vrišti? Mali je veoma razmažen.

- Ne vidim ništa loše ovde. Mora da prestane da plače jer je maltretiranje pogrešna ideja.

- Bravo tata, neka shvati da takvo ponašanje ima svoje posledice - bili su samo neki od komentara.

00:38

EDITA U STILU SVETSKI POZNATE LORIN ODUZIMA DAH: Nije bilo šampona, OVO JE MOJA PRIRODNA KOSA!

(Espreso/Informer/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.